Şehit Cüneyit Bankur İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumluluk sahibi bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, insanların ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, "Yaratılanı Yaradan´dan ötürü sevebilen", tabiatı tahrip değil imar eden, sorun yerine çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zengin kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Pazartesi: 08:20-15:30 Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma: 08:20-14:40
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0424 241 25 60

WEB - https://shtcuneytbankur.meb.k12.tr

Adres - SÜRSÜRÜ MAH. YAŞAM SK. NO 18/1 MERKEZ / ELAZIĞ Gazi Meslek Lisesi Erkek Pansiyonunun Alt Tarafı Balakgazi Ana Okulunun Yanı

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - SÜRSÜRÜ MAHALLESİ YAŞAM SOKAK NO. 18/1 ELAZIĞ

Ulaşım Sürsürü ve Ataşehir Otobüs ve Minibüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.